Αφγανιστάν_6_Βουλευτές

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με τις έξι γυναίκες Αφγανές βουλευτές που έφτασαν το πρωί στην Αθήνα μαζί με τις οικογένειές τους

Η Ελληνική Κυβέρνηση ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημα προσωρινής φιλοξενίας στη χώρα μας έξι γυναικών Αφγανών Βουλευτών και των οικογενειών τους, οι οποίοι αφίχθηκαν στην Ελλάδα σήμερα Τετάρτη 22.09.2021 στις 03:15 π.μ.

Τις 6 Αφγανές Βουλευτές, μαζί με τις οικογένειες τους, που έφτασαν στην Αθήνα σήμερα τα ξημερώματα τους υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης. Κατά την άφιξη υποβλήθηκαν σε rapid test.

Στο ξενοδοχείο που διαμένουν τους επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι και συνομίλησε μαζί τους, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Source: migration.gov.gr

Τώρα περισσότερο από ποτέ οι οικογένειες προσφύγων χρειάζονται τη στήριξή μας. Η συνεχής στήριξή σας θα βοηθήσει στην παροχή τροφής, ιατρικής περίθαλψης και προμηθειών έκτακτης ανάγκης σε παιδιά και οικογένειες από χώρες που έχουν πληγεί από συγκρούσεις, όπως το Αφγανιστάν, το Ιράκ, η Συρία και η Ουκρανία.
Μετάβαση στο περιεχόμενο